Zo werkt innovatie in de langdurige zorg

29 september 2015, Jasper Coppes.

Zo werkt innovatie in de langdurige zorg

Vitale zorg, flexibele technologie. Zo benaderen wij al jaren de zorgmarkt. En met succes! Graag deel ik wat dingen die dat bewijzen.

Technologie heeft de toekomst, zo zegt men. Als themaspecialist Zorg & Technologie bij Leertouwer ben ik het daar natuurlijk mee eens. Ik plaats er wel een belangrijk ‘maar’ bij. Technologie heeft de toekomst, maar alleen als het ten dienste van het zorgproces toegepast wordt. Vanuit deze visie hebben we al verschillende zorgorganisaties geholpen. Bij onze referenties ziet u al een aantal projecten waar onze oplossing Conview Care draait. Recent leverden wij opnieuw een paar projecten op. Wat mooi om enige tijd later van management, zorgverleners én (familie van) cliënten te horen dat het écht werkt. Waaruit blijkt dat?

Zij bewijzen dat zorgtechnologie werkt

Graag neem ik je mee naar drie uitingen van drie verschillende klanten.

  1. Op 28 september werd in Elspeet een kleinschalige locatie van Norschoten geopend. De zorginstelling gebruikt hier Conview Care om het welzijn van de cliënten te vergroten en het zorgproces efficiënter te maken. Voor de opening ontwikkelde Norschoten een video waarin de werking en het voordeel van de zorgdomotica zichtbaar wordt. Bekijk de video onderaan deze blog.
  2. In Millingen aan de Rijn bouwt zorgorganisatie Sint Jan de Deo aan haar toekomst. Ook hier speelt automatisering een grote rol. Lees het zelf in dit artikel. De titel is veelzeggend: ‘Slim gebouw ondersteunt ouderenzorg’.
  3. Tijdens de Nationale Conferentie GebouwAutomatisering begin november deelt Zorgcentrum Savelberg de beweegredenen om binnen hun zorg en gebouwautomatisering Conview Care in te zetten.

Het zelf ervaren?

Alvast een tipje van de sluier: op 18 en 19 november staan wij op de Beurs Domotica en Slim Wonen in Eindhoven. Daar kun je zelf zien en ervaren hoe onze merkonafhankelijke zorgtechnologie werkt. Voor die tijd al eens hierover praten? Bel me gerust!

Terug naar het overzicht

Jasper Coppes
Projectmanager Zorg

“Mijn motto is: vrij denken zonder techniek. Ik zet me in als intermediair tussen de professionele zorgverlener en de technisch specialist. Dagelijks ben ik bezig met zorg en technologie. Als ‘non-techneut’ geniet ik ervan om zorgorganisaties te helpen bij hun vragen over technologie.”

Conview Care, de zorgoplossing van Leertouwer b.v.