Lego Serious Play Conview Care

13 april 2015, Maarten van der Boon.

Algemeen Dagblad: Innovatieleider Maarten van der Boon zoekt zijn heil in LEGO

Vandaag verscheen in het Algemeen Dagblad een artikel over de toepassing van de LEGO Serious Play methodiek voor strategievorming en teambuilding. Lees het volledige artikel hier.

Bent u ook geïnteresseerd in deze methodiek? Op 2 juni organiseert Leertouwer een sessie om kennis te maken met deze unieke methode. Leer en ervaar de kracht van het 3 dimensionale denken met behulp van de Deense steentjes.

Klik hier om je aan te melden.

Terug naar het overzicht
Maarten van der Boon, Conview Care, Leertouwer

Maarten van der Boon
Manager R&D en Innovatie

“Vanuit een managementverantwoordelijkheid richt ik mij full-time op markt- en conceptontwikkeling. Met een intern team van specialisten en een breed extern netwerk van kennisdragers houd ik mij momenteel bezig met vijf speerpunten: zorgmarkt en -technologie (kwaliteit van leven), duurzaamheid (Trias Energetica), connectiviteit (Domotica, ICT), veiligheid (safety & security) en servicedienstverlening.

In ontwikkeltrajecten maak ik graag gebruik van het Business Canvas Model en LEGO® SERIOUS PLAY® (gecertificeerd facilitator). Ook draag ik mijn steentje bij aan verschillende brancheverenigingen. Kennis delen doe ik graag als spreker, columnist, moderator/dagvoorzitter en blogger (www.maartenvanderboon.nl).”

Conview Care, de zorgoplossing van Leertouwer b.v.