28 september 2019, Djowi Derks.

We zijn er weer bij: Zorg & ICT beurs 2020

Deze beurs is volgend jaar van 7 t/m 9 april het startpunt voor digitaal gedreven zorg. Voorzie jezelf van actuele informatie, zichtbare innovatie en inspiratie. En mooie gelegenheid om kennis uit te wisselen en te netwerken met vakgenoten. Een bezoek aan deze beurs is interessant voor directie en management, zorgprofessionals en ICT-ers die werken bij een zorginstelling. Wij zijn er in ieder geval weer bij!

Conview Care: merkonafhankelijk. Van advies tot realisatie
Wij staan er ook dan weer enthousiast met onze mooie merkonafhankelijke zorgoplossing: Conview Care. Je hoort er meer over onze bijzondere aanpak. Want het gaat ons niet om de techniek (zorgdomotica): we benaderen alles vanuit het oogpunt van de cliënt. De kwaliteit van leven voor de cliënt verhogen, dat is het doel. De zorgprofessionals en zorgomgeving leveren hieraan een grote bijdragen. Technologie ondersteunt hierin en moet gebruiksvriendelijk zijn. Het is geen doel op zich.

Een vliegende start
De start ligt bij een goede inventarisatie van uw zorgproces. En daar hebben we inmiddels flink ervaring in. Dat heeft als resultaat dat je een merkonafhankelijk advies voor de inzet van zorgdomotica kunt krijgen. Tevreden? Dan realiseren en beheren we deze oplossing voor je.

Momenteel zijn we bezig met allerlei projecten. Als we qua tijd wat dichter bij de beurs zitten, hoor je hierover meer van ons.

Terug naar het overzicht

Tim van Santen
Themaspecialist Zorg en Technologie

“De automatisering en technische vooruitgang zitten wat mij betreft vooral in ondersteunende processen, zodat een zorgverlener bezig kan zijn met de mensen die hij of zij verzorgt.”

Conview Care, de zorgoplossing van Leertouwer b.v.